Hlavní obsah
Článek

Když jsme se s Majkem Spiritem setkali na moravském Velehradě v rámci Dnů lidí dobré vůle, ptali jsme se nejen na jeho vztah k Bohu, ale dostali jsme se i na téma milostných vztahů.

Překvapilo nás, že se situace v životě bývalého porotce Hlasu Česko Slovenska nezměnila a rapper je stále nezadaný. „Zatím jsem ještě nepotkal tu pravou vyvolenou, ale cítím, že už je blízko,” říká Majk, kterému se prý nyní nedaří naplno zamilovat. „Zamiloval jsem se mnohokrát. V poslední době ale zamilovanost z mé strany velmi rychle vyprchá, možná to bude tím, že jsem toho v životě už hodně zažil, možná je to taky tím, že jsem lásku hledal jinde než u žen - u hudby a u mých fanoušků, kteří mě podporují a jistým způsobem mi lásku dávají.”

Nyní je člen skupiny H16 připravený na vztah, manželství i rodičovství. „Dvacáté roky života jsem věnoval studiu a své kariéře. Chtěl jsem si vybudovat základnu, na které by bylo možné stavět. Čím dál častěji mě ale jímá pocit, že bych si měl vytvořit zázemí a klid. Vím, že se musím naučit více oddychovat, což mi rodina jistě poskytne,” říká rapper, který touží po početné rodině: „Chtěl bych klidně tři čtyři děti, možná i více. Myslím si, že je důležité, aby každý do světa vypustil dalšího bojovníka za pravdu a správné hodnoty. Moc se na děti těším, i když si uvědomuju, že rodičovství s sebou pojí obrovskou zodpovědnost.”

Hudebník, vlastním jménem Michal Dušička, o sobě sám hrdě prohlašuje, že pochází z velmi dobré a kompletní rodiny a jistotu a zázemí by rád nabídl i svým dětem. „Mám skvělé rodiče, kteří mi vytvořili skvělé dětství, i když jsme nebyli bohatí. Byli jsme průměrná rodina z bratislavského sídliště Petržalka. Nikdy mi ale nic nechybělo,” říká.

Reklama

Další články

Načítám