Hlavní obsah
Článek

Herec Bob Klepl má za sebou úspěšnou premiéru hry Vysavač, kterou mu jeho přítel, dramatik a režisér Patrik Hartl, napsal přímo na tělo. Jmenuje se Vysavač a na své Letní scéně Vyšehrad ji uvádí divadlo Studio DVA.

Hra pojednává o uklízeči nákupního centra a diváci nejspíš ani netuší, nakolik čerpá z Kleplova osobního života. Herec totiž velmi rád uklízí! „Mám to po mamince. Honza Kraus říká, že je chyba někde v rozkroku. Měl jsem být žena, ale nakonec jsem chlap,“ dělá si legraci Klepl, který toto - tentokrát bez legrace - dokonce konzultoval se svým psychiatrem.

Ten mu dal vodítko k zjištění, proč má potíže při soužití se ženami. „Psychiatr mi poradil, že nemůžu žít s ženou v jedné domácnosti, protože peru, vařím, uklízím a přerovnávám věci. Jenže ženské mají tendenci se o chlapy starat, a to já jim nedovolím, naopak se starám o ně,“ říká otevřeně herec, jenž bude své zkušenosti úročit celé léto na Vyšehradě a poté i na Václavském náměstí, kde divadlo sídlí. Letní reprízy jsou téměř vyprodané, lístky na podzimní termíny jsou již také v prodeji.

Bob Klepl sice partnerku má, ale žijí každý ve svém. Obydlí herec sdílí se synem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám