Hlavní obsah
Článek

Rapper 50 Cent tvrdí, že je dobrý obchodník, přesto v pondělí 13. července u soudu v Connecticutu podal žádost o vyhlášení bankrotu. Podle dokumentů má dluhy ve výši deset až padesát miliónů dolarů. Za hudebníka, jehož občanské jméno zní Curtis James Jackson III., jednají u soudu v Hartfordu právníci.

Čtyřicetiletý rapper požádal o vyhlášení bankrotu na svou osobu jen tři dny poté, co mu soud v New Yorku nařídil zaplatit pět miliónů dolarů odškodného jisté ženě za to, že vyvěsil na internetu její soukromé porno. Mělo k tomu dojít v roce 2009. Hudebník ve snímku nevystupuje, ale komentuje soulož dotyčné s jejím přítelem.

A jak na to reaguje sám 50 Cent? Prý je skvělý byznysmen. „Podnikám preventivní opatření, která by každý dobrý obchodník udělal v této situaci. Když jste úspěšní a tak, stanete se terčem. A já nechci být ničí cíl. Nechci, aby si na mě kdokoli zacílil a přišel s astronomickými požadavky… Walt Disney požádal o bankrot. Donald Trump požádal o bankrot. Znamená to, že reorganizujete své finance, ale zastaví to jisté věci, které nechcete, aby se staly. Mám docela dobrý tým právníků. Nemusíte se o mě bát,“ vzkázal rapper přes E! News.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám