Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Herečka Kristýna Leichtová (38), kterou můžete znát nejen z nováckého sitcomu Comeback, na jehož premiérové díly se můžete těšit už v září, ale i z primáckého seriálu Cesty domů, propadla pokeru. A po svém triumfu v televizní soutěži tohoto sportu si troufla i na mistrovství v této karetní hře. Radost z ní ale neměli její soupeři. Místo karet se totiž víc soustředili na její výstřih.

Pardubice v minulém týdnu pokerem žily. Konal se tam totiž tradiční Czech Open, festival šachů a her, jehož součastí byl i pokerový festival. A na akci dorazila se svým týmem i vítězka novácké televizní show Poker Star, herečka Kristina Leichtová. Právě ta vyvolala na Pardubice Masters opravdu velký rozruch. Ale k její škodě nikoliv svým karetním umem, ale svými ženskými vnadami. A přestože již jeden turnaj vyhrála, mezi profesionály nakonec pohořela.

„Pro mě to bylo první mistrovství republiky. Od vítězství v televizní soutěži jsem se tomu moc nevěnovala, ale bylo fajn si zase zahrát. I když účast byla teda hodně silná,“ svěřila se Leichtová. Ne o moc lépe si vedla herečka Olga Lounová. Ta ale byla naprosto bez zkušenosti. „S pokerem začínám a tohle byla teda tvrdá škola. Každopádně super zážitek a zajímavá zkušenost,“ řekla Lounová po turnaji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám