Hlavní obsah
Článek

U Čechova mostu kotví už nějaký týden multikulturní loď Cargo Gallery, bývalá nákladní loď Niké. Jde o prostor, kde se konají výstavy, divadelní představení a koncerty. V sobotu 18. července zde své 37. narozeniny oslaví nejvyšší český zpěvák a herec, představitel Fantoma opery Radim Schwab.

„Narozeniny mám sice až 20. července, ale chtěl jsem, aby na koncert mohli i ti, kterým všední dny nevyhovují. A co se repertoáru týče, bude pro všechny na lodi určitě velkým překvapením. Makáme na tom už řadu týdnů, takže žádný relax. To si dám až potom,“ prozradil Radim Schwab, který ovšem dovolenou stihl už v květnu, kdy byl v Turecku, nedávno se zase vrátil z Chorvatska, to ale bylo pracovní, měl tam koncert.

Na lodi Niké, která vznikla přestavbou bývalé nákladní lodi, se nebude jen zpívat a tančit, ale doopravdy slavit. „Kdo nebude spěchat, doufám, že s námi zůstane na drink a konečně si popovídáme. No a pro ty, kteří by to snad nějak maličko přehnali, je tam naštěstí velmi pevné zábradlí, aby neskončili ve Vltavě,“ dodal Schwab.

V srpnu se chce Radim vydat za sestrou a její rodinou do Itálie, za otcem do Německa a možná na nějaký výlet po Čechách a od nové sezóny opět naskočí jako Fantom opery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám