Hlavní obsah
Článek

Brzy ji budeme jako novou porotkyni Česko Slovenské SuperStar vídat dost často a možná i proto se v poslední době Klára Vytisková (38) ve společnosti neobjevovala skoro vůbec. Loni v říjnu přivedla extravagantní zpěvačka na svět svého prvního potomka a svou energii věnovala hlavně jemu.

Před pár dny se muzikantka objevila opět mezi lidmi a po těhotenských kilech nebylo ani památky. Vytisková se dokonce odvážila zcela odhalit bříško.

Klára nikdy neměla problémy s postavou a s přibývající prací se váha udržuje velmi snadno. Coby nová porotkyně SuperStar začíná mít celou řadu povinností, právě vydala nový singl Home a stala se také ambasadorkou pop-up prodejny, která se specializuje na „zelenou“ udržitelnou módu nebo kolekce z recyklovatelných materiálů.

Sama Klára má k ekologii už od dětství blízko: „Moje rodina mi odjakživa vštěpovala zodpovědný přístup. Když bych nevyhodila pet lahev do plastů, tak by mě moje máma ohnula přes koleno,“ přiznala se smíchem Klára.

„Spojení ekologie a mladé české módy je mi hodně blízké,“ uvedla frontmanka skupiny Toxique, která se momentálně věnuje sólovému hudebnímu projektu KLARA.

„Zároveň fandím mladým českým módním návrhářům a jsem moc ráda, že některé znám dokonce osobně. Dokonce teď plánuju zviditelnit mladé české návrháře i v televizních přenosech. Myslím si, že to stojí za to,“ prozradila zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám