Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olympionička Kateřina Neumannová si to po svých úspěších na sportovním poli u veřejnosti pořádně zavařila. Po neslavně proslulém šampionátu zbyla ostuda a obrovské dluhy. Super.cz svěřila, jak se jí dnes žije, jak vychovává osmiletou dceru Lucii i to, že je bez chlapa. "Nevím, jak bych to zvládla bez pomoci rodičů," prozradila na chalupě v Zadově, kterou má na tohle léto pronajatou.

Jak jde váš život po Liberci?

Práce, Lucka a ve volném čase cestování a sport. Liberec nesmažu, ale teď už většinu mého času zabírají jiné věci.

Jak od té doby vycházíte s médii?

Dalo by se říci, že je k životu nepotřebuji, respektive snažím se jim vyhýbat. Ale je pravdou, že si v restauracích nesedám k oknu a ohlížím se, zda mne někdo nefotí. Chápu, že většina lidí bulvár čte. Na druhou stranu se tak mohou dozvědět i o dobrých projektech,   které dělám či podporuji.

 Katko, jste ještě mladá žena, co muži ve vašem životě?

Já mám muže ráda, ale teď jsem s Luckou už delší dobu sama. Čas rozděluji mezi ní a práci. A když zbyde čas, tak sportuji.

Je na obzoru někdo, kdo by získal vaše srdce?

Ne.

Do které třídy chodí Lucinka a jak jí škola jde?

Půjde po prázdninách do třetí třídy Prague British School. Chodí ale do česko - britské verze, takže půjde vlastně jako do druhé třídy. Jinak prázdniny má stejné, jako v české škole.

Věnuje se sportu?

Chodí na tenis, gymnastiku a se mnou v zimě lyžuje. Jinak je to normální aktivní dítě. Se sportem trávíme hodně času, ale protože je to moje dcera, nic jiného jí ani nezbylo.

Nemá sourozence, projevuje se to na výchově?

Je rozmazlenej jedináček. Já ji rozmazluji,  když jsem unavená a nemám sílu řešit konflikty. Tatínek ji zase rozmazluje, protože na ní má málo času. V důležitých věcech se ale snažím být neústupná.

S dcerou jste sama. Jak to zvládáte?

Udržet si životní úroveň, trávit aspoň nějaký čas s Luckou a nerezignovat na osobní život je někdy pěkná honička. Zvládám to především díky podpoře mých rodičů, kteří mi jsou maximálně k dispozici. Samozřejmě i díky přátelům.

Jak trávíte léto?

Musím být v práci. Dovolenou dělím mezi Šumavu, Lipno a jen pár dní za hranicemi. Připravuji některé aktivity na zimu v Trentinu ve Val di Fiemme. Tak tam napůl pracovně na pár dní zajedu.

Kam směřujete svoje pracovní aktivity?

Zůstanu u sportu, ale v jaké podobě ještě nevím. Zkouším spoustu věcí a během roku se chci rozhodnout, co mi bude nejbližší a kde budu nejužitečnější. Určitě ale vím, že chci pokračovat v programu Hledá se nová Neumannová, kdy mám celý týden okolo sebe spoustu dětí a snažím se jim, s pomocí dalších profesionálů, ukázat různé sporty. Aby si do budoucna mohli vybrat ten pravý.

Ještě pořád sportujete?

Sportem odbourávám stres a potřebuji ho k životu. Zároveň mám ráda dobré jídlo, ale nechci kila navíc, tak sportovat prostě musím. Proti formě, kterou jsem měla v době závodní kariéry se to ale nedá srovnat. Teď už jsem turista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám