Hlavní obsah
Článek

Na Kavčích horách, kde sídlí veřejnoprávní Česká televize, se v naprosté tichosti na začátku prázdnin rozhořel nelítostný boj o velký balík peněz. Monika Absolonová (47) s Alešem Hámou, Jan Budař (46) a Martin Dejdar (59) zde bojovali ve výběrovém řízení o možnost uvádět novou prestižní televizní talkshow. Všem ale vytřeli zrak Miloš Pokorný a Roman Ondráček z Těžkýho Pokondra, kteří je nakonec o zakázku snů připravili.

"Začátkem léta se točily pilotní díly jednotlivých talkshow. Vedení si mělo vybrat tu, která se mu bude nejvíc zamlouvat. Kromě Pokondrů a Budaře všichni ostatní jemně řečeno dost improvizovali.  Budař byl připraven. Dokonce velmi dobře. Jeho humor byl ale spíš intelektuální a zaměřením by se hodil na druhý program. Televize si proto nakonec vybrala duo Těžkej Pokondr, které mělo jediné jistou odpovídající úroveň," sdělil nám zdroj z Kavčích hor.

"Mohu potvrdit, že se teprve nedávno rozhodlo, že talkshow budeme uvádět my s Romanem. Zájemců bylo osm a podle mých informací v náš prospěch rozhodlo to, že jsme představili projekt vysílaný živě. Poběží od září každé úterý na ČT1 od 21.30 hodin pod názvem Pokondr live a v každém díle se představí jiná kapela nebo hudebník," potvrdil nám informace Miloš Pokorný. Kromě Pokondrů svou talkshow od září bude mít v České televizi i Aleš Cibulka.

Reklama

Další články

Načítám