Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Poměr hanbaté zpěvačky Miley Cyrus (31) s andílkem ze stáje Victoria's Secret už není tajemstvím. Holky, které k sobě mají hodně blízko, byly společně přistiženy v restauraci, kde se veřejně oddávaly něžnostem.

Hudební hvězda proslulá odhalováním se nedávno přiznala k bisexualitě, což v jejím případě nebylo až tak velkým překvapením. Miley je totiž otevřená úplně všemu, a kdyby lidská rasa disponovala více než dvěma pohlavími, zajisté by si vyzkoušela všechny možnosti.

Po rozchodu s Patrickem Schwarzeneggerem se zpěvačka opět vrhla na pořizování nestydatých fotek, na nichž v různých obměnách ukazuje ňadra. Její rebelie nasvědčovala tomu, že je opět nezadaná, ale objevily se zvěsti, že pro změnu randí se ženou, a to ne ledajakou. V její náruči přistál krásný andílek Stella Maxwell.

Miley Cyrus se ke svému soukromému životu nevyjadřovala, ale netrvalo dlouho a na světě byl důkaz o její nové lásce. Zpěvačka a modelka už měly několik společných fotek, ale na nich se tvářily jako kamarádky. V restauraci v Malibu se ovšem ukázalo, že jejich přátelství přerostlo v hlubší city. Holky si během oběda dopřávaly polibky, čímž potvrdily, že spolu opravdu mají milostný poměr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám