Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiatřicetiletá britská zpěvačka, textařka a herečka Paloma Faith v neděli vystoupila na festivalu T in the Park konaném v malebném prostředí skotského zámku Strathallan. Na hlavní pódium sice během závěrečného dne hudební akce přišla ve slušivých a na její poměry střízlivých minišatech, ale stačilo pár úderů do bicích a Paloma se proměnila v nespoutanou divoženku.

Excentrická umělkyně vyznávající žánry soul, jazz a pop, jež bývá přirovnávána k Amy Winehouse nebo Adele, návštěvníkům festivalu přichystala podívanou, kterou určitě nečekali. Při svém hudebním vstupu doprovázeném divokým tancem odhalila současně podprsenku i kalhotky. Korunu všemu nasadila hlavně ve chvíli, kdy se sápala na kolena členům své kapely.

Podobné kousky ovšem nejsou u této umělkyně, která se občas objeví i v nějakém televizním seriálu, zase až tak šokující. O Faith je rovněž známé, že se v minulosti dělala mladší o čtyři roky. Její skutečný ročník narození 1981 odtajnilo až zveřejnění jejího rodného listu na internetu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám