Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Život Elle Macpherson (51) jako by byl jedna velká dovolená. Minulý týden se proháněla po pobřeží italského Capri, ale o víkendu už se přesunula zhruba 900 kilometrů na západ k monackému Monte Carlu. To vše na jachtě miliardářského manžela Jeffreyho Soffera.

Bývalá topmodelka, která si vysloužila přezdívku ‚The Body‘, se přitom ani po překročení magické padesátky nemusí obávat paparazzi fotografů a své tvary jim také sebevědomě ukazuje ze všech stran. 183 centimetrů vysoká Australanka se svým o šest let mladším mužem podnikajícím v oblasti hotelnictví i jejími dvěma dětmi z předešlého vztahu skákali z jachty šipky a kochali se mořským horizontem i pobřežím posetým luxusními nemovitostmi a hotely.

Pro Elle je manželství se Soffrem druhým v pořadí. Poprvé byla v 80. letech tři roky vdaná za fotografa Gillese Bensimona. Syny Arpada Flynna (17) a Aurelia Cy Andreu (12) má s francouzským finančníkem Arpadem Bussonem, který rovněž počal dceru Rosalind Arushu Arkadinu Altalune Florence Thurman-Busson s herečkou Umou Thurman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám