Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) svého bývalého manažera Richarda Dušáka nejdříve vynášela do nebes. Když přestala plnit své závazky a on musel zrušit jejich spolupráci, začala o něm šířit nenávistné řeči. A Dušákovi nyní pomalu dochází trpělivost a uvažuje o soudu, který by zpěvačku patrně přišel na pěkných pár set tisíc korun.

"Napsal jsem jí důrazný dopis, ať přestane osočovat agenturu. I přes konec spolupráce, který vyvolala svou nespolehlivostí ona sama, jsem chtěl, abychom se k sobě začali chovat slušně. Neodpověděla mi. Přitom nás veřejně obviňuje z toho, že jsme ji připravili o koncerty a ukončili spolupráci s ní bez jediné informace. Že na telefonáty ani dopisy nereaguje, to se už ale nezmínila. A ne my, ale sami organizátoři mi poté, co viděli její rozesmáté fotky v Itálii, naštvaně začali rušit koncerty," tvrdí Richard Dušák. A pak z rukávu vytahuje eso.

"Jestli nepřestane prudit, existuje stále platná smlouva, podle které nesmí špinit jméno agentury a navíc by ji také mohly čekat dosud nevymáhané sankce za nesplnění závazků. Nerad bych to dělal, ale pokud Iveta nezačne být soudná a stále bude dokola opakovat lži o mně a agentuře, může se stát všelicos," varuje manažer, kterému už došla s Bartošovou definitivně trpělivost. A co říká na řeči Domenica, který najednou obrátil a přestal tvrdit, že Iveta je alkoholička? "Ještě mám schované jeho zoufalé esemesky, že je Iveta namol a neví, co s ní," dodal Dušák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám