Hlavní obsah
Článek

První dlouhé večerní šaty si Tereza Brodská (55) pořídila až na stará kolena, v sedmačtyřiceti letech. A to na maturitní ples svého syna Samuela. Aby je využila, vynesla je i na závěrečný večer karlovarského filmového festivalu. "Dosud jsem si říkala, že nohy jsou to nejlepší, co mohu předvést," smála se.

"K tomu, abych si je pořídila, mě inspiroval Sam. Hlavně jsou to nepůjčované šaty, já jsem odpůrcem toho si věci půjčovat. Objevila jsem je, něco jsem nechala ubrat, něco přidat. Je to takový kompromis," vysvětlila.

Zavzpomínali jsme i na dobu, kdy byla na karlovarském festivalu představena jako nej žena a dostala tehdy jako dárek luxusní hodinky. "Tenkrát jsem k tomu přišla jako slepá k houslím. Ten ročník se mi dokonce ani do Varů nechtělo, a manžel Herbert mě přemluvil. Běhaly za mnou nějaké holčičky s tím, že jsem jako nejelegantnější herečka vyhrála hodinky, velice drahé, briliantové," vyprávěla.

"Tehdy běžel takový pořad, kde se lidé nachytávali, takže jsem je pořád odmítala, že je to určitě jenom nějaký fór. Ale pak jsem na den do Varů přijela, dostala jsem briliantové hodinky a zase jsem odjela. To bylo fakt dobré. A mám je pořád," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám