Hlavní obsah
Článek

Zpěvák George Michael (†53) před několika týdny nastoupil do švýcarské léčebny pro drogově závislé. V minulosti už bojoval s adikcí na marihuaně, a tak se soudilo, že kouření trávy propadl znova. Jenže ve skutečnosti je jeho závislost mnohem horší. Tentokráte totiž britský zpěvák zápasí s tvrdou drogou – crackem.

Prozradila to manželka bratrance dvaapadesátileté hvězdy. Zpěvák se prý chtěl poslední rok upít a ufetovat k smrti. Krom cracku George pil alkohol a kouřil marihuanu.

„Kouřil crack. Než tam odjel, tak už se dostal do takového stadia, kdy se třásl a jen říkal: ‚Potřebuji to.‘ Pořádal večírky, na nichž fetoval a zkolaboval a museli ho zvedat z podlahy. Probral se a zvracel, děly se hrozné věci. Byl tak vyzáblý a tak nemocný. Je to crack, tráva a alkohol, taky kokain. Bylo to s ním opravdu hrozné a pořád se to horšilo. Buď by ho zavřeli, nebo by umřel. Děsím se, že zemře. Spousta lidí kolem něj trpí, hlavně jeho dvě sestry,“ svěřila zpěvákova příbuzná Jackie Georgiou v rozhovoru pro deník The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám