Hlavní obsah
Článek

Jako obvykle byl závěrečný ceremoniál karlovarského filmového festivalu chudší na počet celebrit i na oslnivé róby oproti jeho zahájení. Zalapali jsme ovšem po dechu, když na červený koberec dorazila herečka Iva Janžurová (82), která si přišla pro Křišťálový glóbus za celoživotní přínos kinematografii.

Ve smaragdově zelené robě doplněné perlovým obojkem ve stejné barvě si mohla i po sedmdesátce dovolit odhalit alabastrovou kůži na ramenou a krk téměř bez vrásek. „Šaty jsem si nechala speciálně ušít pro tuto příležitost od návrhářky Petry Kociánové, šperk mi vytvořila designérka tvořící pod jménem Zincopy,“ řekla nám Iva, kterou doprovázela dcera Sabina Remundová.

Překvapivě nejbujnější dekolt ukázala také herečka starší generace Eva Holubová (65), která zářila v rudých šatech od Taťány Kovaříkové. „Je to moje jediná dlouhá toaleta a mám ji na sobě podruhé, poprvé to bylo na maturitním plese mých dětí,“ sdělila herečka, kterou její potomci také doprovázeli na červeném koberci. Stejným způsobem šaty recyklovala i Tereza Brodská (55), jejíž syn také letos maturoval.

Ploché bříško ukázala v modelu od české návrhářky Zuzany Kubíčkové slovenská sexy zrzka Tatiana Pauhofová. Bílé šaty ke krku s rafinovanými průsvity od Petry Pilařové oblékla Jana Doleželová (42). S návrhářem s pseudonymem Marco Inn spolupracovala manželka Michala Dvořáka (58) DJ Lucca.

Nic zvláštního nepředvedla manželka hollywoodské star Harveyho Keitla, která do Karlových Varů dorazila v černých koktejlkách. Luxusní černé šaty si vzala také manželka prezidenta karlovarského festivalu Jiřího Bartošky (77) Andrea.

Komu to na červeném koberci slušelo více?
Ivě Janžurové
31,7 %
Evě Holubové
68,3 %
Celkem hlasovalo 33458 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám