Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) si filmový festival v Karlových Varech užívá plnými doušky. Přijela jen na dva dny kvůli natáčení primáckého Top Staru, ale přivezla si plný kufr hadříků a dva frajery k tomu. Hotelový pokoj s ní sdílí tihle dva fešáci!

Kateřina je oficiálně už skoro dva roky sama a bez vážného vztahu. Podle fotek to ale vypadá, že nemá jednoho, ale hned dva chlapce. "Jsem sama, to platí. Jak už jsem říkala, tentokrát rozhodně nepůjdu do žádného vztahu bezhlavě. Pokud nepřijde ten pravý, klidně budu sama dalších pět let. Já na kratičké románky nikdy nebyla a jako máma pětileté holčičky s tím určitě začínat nebudu," vysvětluje Kristelová.

A co říká na dva muže, kteří s ní sdílejí pokoj? "To jsou moji osobní strážci, jsou to nejlepší kamarádi Martin a Lukáš. Mně se nic stát nemůže. Lukáš je právník, tak mě ze všeho vyseká, a Martin je náš nejlepší chocolatier, tak v nejhorším nikdy neumřu hlady. Sice bych byla jak koule, ale živá. Všichni jsme single, tak trávíme volný čas spolu, vyrážíme občas na večeře nebo drink a je to moc fajn, " směje se Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám