Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po Mahuleně Bočanové (57) a Gabriele Partyšové (45) se se společenským magazínem na Primě rozloučí i Iva Kubelková (46). Jako průvodkyně světem celebrit končí po dvou letech.

Na Ivu byl sice na obrazovce hezký pohled, ale její tvář už nejspíš byla pro diváky okoukaná. Top Star se tak od září představí v nové podobě a s další moderátorkou.

„Milí příznivci Top Star magazínu, 17.8. uvidíte poslední díl letního Top Star magazínu a zároveň poslední díl, který budu moderovat. V tomto pořadu jsem strávila velmi hezké dva roky a děkuji všem, kteří se na tomto pořadu podíleli, za spolupráci, a vám moc děkuji za vaši pozitivní podporu a vaše reakce. Těšte se na nové pořady, ve kterých se uvidíme....již brzy,“ rozloučila se Kubelková na sociální síti s nadějí, že z televize zcela nezmizí.

O změnách v Top Star magazínu se šušká už dlouho, ale Iva svým vyjádřením předběhla Primu, která si nejspíš novinku šetřila na tiskovou konferenci k podzimnímu vysílacímu schématu. „Ano, můžeme potvrdit, že jsme se dohodli na ukončení spolupráce s Ivou Kubelkovou. Je to jeden z kroků, který v současnosti probíhá ve společenské redakci Primy v rámci příprav zcela nového Top Star magazínu a VIP zpráv, které pro diváky chystáme v podzimní sezóně. Další informace představíme už brzy,“ zní oficiální vyjádření televize k odchodu Ivy Kubelkové.

Která moderátorka Top Star magazínu byla nejsympatičtější?
Mahulena Bočanová
15,5 %
Gabriela Partyšová
4,2 %
Iva Kubelková
80,3 %
Celkem hlasovalo 25943 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám