Hlavní obsah
Článek

Dost nezvyklý problém řeší v současné době Andrea Kerestešová (39). Oblíbená herečka totiž usilovně shání kocoura. Ne dvounohého, toho ostatně už doma má, jmenuje se Mikoláš Růžička, v jejím hledáčku je čtyřnohý, který mňouká.

O co přesně jde? „Máme doma kočičku, které říkáme Grace. Není to žádná speciální rasa, ale úplně normální obyčejná zvířecí kamarádka pocházející ze sedmerčat. Není jí ještě ani rok a už začíná mít takové ty dospělácké potřeby. Prostě v noci v jednom kuse mrouská a nemůžeme se pořádně vyspat. A tak pro ni sháním kocoura na jednu noc. Ne na delší dobu, žádné kočičí manželství, jen krátkodobého milence,“ informovala nás s úsměvem Andrea.

Jak doplnila, sehnat kocouřího chlapa se vším všudy, to není ale vůbec jednoduché. „Mezi kamarády a známými máme pár chovatelů, ovšem jejich kocouři jsou kastrovaní, takže jsou pro naši Grace jednoduše nepoužitelní a tedy k ničemu. A tak hledáme a hledáme, žel, zatím marně. Seznamek je na internetu více než dost, ovšem zvířecí ani jedna. No, uvidíme, co přinese čas,“ dodala Andrea.

Až bude spokojená její chráněnkyně, což by prý snad mohlo klapnout v dohledné době, vyrazí si užít i ona s Mikolášem. „Procestovali jsme toho hodně, nedávno jsme třeba byli v Austrálii, předtím v Thajsku, ale letos bychom rádi vyrazili do Itálie. Já jsem tam nikdy nebyl. Těším se hlavně do Říma. Za jeho kulturou, památkami i kouzlem historie. Byl to můj letitý sen a splní se mi až teď s Andrejkou. A o to víc se na návštěvu tohohle města těším. Nebo vlastně těšíme,“ uvedl Růžička a místo dalších podrobností se už odmlčel a zaměřil veškerou pozornost na svou vyvolenou.

Reklama

Další články

Načítám