Hlavní obsah
Článek

Bývalý mistr světa ve sportovním aerobiku David Huf se stal dnes dopoledne dvojnásobným otcem. Manželka Daniela mu přivedla na svět druhého syna. "Přišel mezi nás dnes v 11:35 hodin. Daniel, človíček maličký, váží 2090 gramů a měří 43 centimetrů, dvakrát měl obmotanou šňůru, brouček, ale on to všechno dožene. Díky moc za podporu všem," napsala na sociální síť šťastná maminka.

Potomkem se stihl pochlubit i pyšný tatínek, který je mimo jiné někdejším mistrem Evropy a mistrem světa ve sportovním aerobiku.

"Maminka i Daniel jsou v pořádku. Ženě praskla voda už včera večer, takže jsme rychle jeli do porodnice. Termín měla 29. července, ale malej se sám rozhodl, že už chce jít ven. Porod byl spontánní a naprosto v pohodě. Dáda už v kantýně tlačí větrníky," prozradil s úsměvem Huf, který si stihl ještě poranit palec.

"Na včerejší i dnešní den opravdu nezapomenu. Ráno mi spadla činka na palec levé nohy. Diagnóza zní - naštípnutá kůstka. Zlomeninu jsem měl naposledy v deseti letech. Pak mi v poledne volá manželka, že jí nabourala do auta nějaká expertka na parkování. Aby toho nebylo málo, večer zvoní mobil a syn z tábora volá, že celý den leží u zdravotníka s bolestmi břicha. Jen položím mobil, manželce praskla voda. To nevymyslíš - den jako malovaný. A dneska už držím druhého syna a na všechny předchozí trampoty dávno nemyslím. Naštěstí i David na táboře už je na tom líp, a tak se malého Daniela už nemůže dočkat," dodal Huf.

Ten se momentálně kromě svého oblíbeného fitness věnuje také koučinku. Ti, co ho obdivují právě kvůli sportu, ale nemusí truchlit. David se jen tak pohybu nevzdá. Už několik let pomáhá seniorům, kterým vytvořil projekt Buď fit seniore a pro mladší ročníky na podzim chystá velkou show.

"Zakroužkujte si ve svém diáři datum 7. listopadu, kdy se koná výjimečná cvičební akce, na které se představí legendy českého aerobiku a dnešní fitness elita. Vedle mě se na maraton pohybu těší i slavní trenéři Vladimír Valouch, David Holzer, Jakub Strakoš, Vašek Krejčík a Daniel Muller," uzavřel Huf, který se teď bude věnovat hlavně otcovským povinnostem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám