Hlavní obsah
Článek

Jako květiny v ráji měly vypadat dámy na večírku luxusního šampaňského. A většině ze známých krásek se to skutečně podařilo. Nad výběrem šatů bádaly s módními návrhářkami i několik týdnů.

Císařské lázně hýřily barvami a jako bonus, protože bylo dost chladno a dámy si pod většinu modelů nemohly vzít podprsenky, bylo k vidění i něco víc, než plánovaly. Jedna z mála, která spodní prádlo doma nechat nemohla, byla Kateřina Kristelová (44), které podprsenka vykukovala i ze šatů.

"Ještě minimálně dva týdny ji musím po modelaci nosit. Nestojí mi za to, abych ji odložila jenom kvůli parádě," řekla Super.cz. Ty, které už mají prsa hotová anebo jim je nadělila příroda, se mohly uvolnit víc.

Největší dekolty předvedly zpěvačky Kateřina Mátlová a Victoria nebo herečka Barbora Mottlová (37). Po dlouhé době se na párty objevila také bývalá Playmate Jana Štefánková. Zářily missky Nikol Švantnerová (31), Jitka Nováčková (31) i Jana Doležalová (42). Kdo však dress code black tie s prvky ráje naprosto nevychytal, byla partnerka herce Jiřího Dvořáka Jitka Randárová v krátkých šatech.

Reklama

Další články

Načítám