Hlavní obsah
Článek

Ve čtvrtek večer byla v Karlových Varech zima jako v morně. Dámám by se hodila kožešinová štola, kterou měla při čtyřicetistupňových vedrech na zahajovacím ceremoniálu Jitka Čvančarová (46). Jednou z mála, kdo i v zimě vychytal styl a dress code, a přesto nemrzl, byla Andrea Verešová (43).

"Jako bych to tušila, když jsme tenhle model vybíraly s mojí oblíbenou návrhářkou Janou Pištějovou. V těch slaboučkých antických už to není sranda a já jsem starší osoba, tak si musím dát pozor, abych nenastydla. Stačí trochu prochladnout a hodně rychle onemocníte," řekla nám Andrea. Že by příště dorazila v ponožkách a jégrovkách, ale prý nehrozí.

Protože tématem párty byl ráj, odpovídal tomu i Andrein outfit. "Mám představovat kytici z rajské zahrady. Sukně je velmi výjimečná, protože ornamenty a květy jsou vyřezané laserem a ozdobené kamínky Swarovski, které nejsou skoro vidět, jen hází odlesky. A to doplňují další šperky téhle značky a hlavně motýl, který jako by vzlétl ze zahrady Eden a přistál mi na prsou," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám