Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle byl opravdu hodně odvážný model. Zpěvačka Victoria se vrátila z Brazílie, kde žila s rodinou, v opravdu sexy stylu. Na karlovarské večírky chodí odhalená jako žádná jiná. A na párty francouzského šampaňského jí vnady skoro vypadly.

"Když jsme přijeli, byla jsem v šoku z počasí. V Brazílii je teď zima, ale je tam třicet stupňů," řekla zpěvačka, která se oblékla, jako by těch třicet bylo, i když onen večer bylo v Karlových Varech třináct, a na látce jejích šatů, pod něž si nevzala podprsenku, to bylo znát.

"Podle toho se pozná návrhář Lukáš Lindner, že v šatech máte sex-appeal, ale musíte si je trochu hlídat, o což se snažím," dodala, ale její ňadra si v topu overalu žila vlastním životem.

Victorii teď budeme vídat častěji. "V Česku teď nějakou dobu pobudu, protože manžel bude pracovně pendlovat mezi Brazílií, Vietnamem a Prahou. Já se budu věnovat své charitě a budu zase zpívat. Příští rok je desáté výročí od mého prvního alba, tak k němu něco připravuji," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám