Hlavní obsah
Článek

V zimním období jsme vás pravidelně informovali o výjezdech Evy Perkausové (30) za sluníčkem. To pravé opálení prý ale moderátorka s největším přírodním poprsím v českém šoubyznysu získala až v Čechách. „Posledních pár dní bylo nádherně, tak jsme to s kamarády využili ke slunění. Slunce v každém případě miluju,” říká Eva.

O prázdninách se nebude spoléhat na nestálost českého počasí a vyjede za sluníčkem k moři. „Posledních několik let jezdíme s mamkou a přáteli na jedno konkrétní místo, do jednoho konkrétního hotelu do Řecka. Jsme tam spokojené a je to pro nás vždycky skvělá oddechovka. Nepotřebujeme žádné opulentní dovolené v exotice, tam nám to moc vyhovuje, jde nám hlavně o pohodu a útěk z městského ruchu,” řekla Perkausová na světové premiéře představení nové řady chytrých telefonů.

V období vrcholící řecké krize nemá modelka strach z toho vyrazit tam na dovolenou. „Kdyby měl člověk brát ohledy na všechno, co se kolem děje, tak by nemohl vyrazit nikam," tvrdí. Moderátorce vyhovuje cestování s maminkou. „Ráda trávím dovolenou s mamkou, nebo se sourozenci. Lhala bych, kdybych říkala, že se nikdy nehádáme, ale umíme si okamžitě věci vyříkat. S ní vládne na dovolené vždycky taková domácí pohoda,” říká Eva Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám