Hlavní obsah
Článek

Vybarvil se! Josef Rychtář (65) už docela dlouho dobu přebývá zpět v domě své exmanželky Dariny Nové (66), přestože ho před lety opustil a nastěhoval se k Ivetě Bartošové a s Darinou ho už nic nepojí. V něm vlastní jen nepatrný kousek podílu na domě, avšak své bývalce podle některých indicií dělá ze života peklo na zemi včetně nadávek a stavění podivných barikád. A teď jí nabídl, jak se ho může zbavit, aby už nikdy nebyla z jeho strany napadená nebo urážená. „Ať mi dá tři milióny korun!“ říká nyní odvážně.

„Klidně se vystěhuji, ať si vezme paní Nová úvěr a vyplatí mě. Bude mi muset vyplatit podíl jedné šestiny domu (přesně má dvě a půl dvanáctiny – pozn. red.) Taky bude muset zaplatit polovinu ceny domu, protože já jsem byl ten, kdo ho zhodnotil a uvedl do stavu, v jakém dnes je,“ hřměl v Aha! Rychtář. Podle právníků však musí dojít k dohodě obou stran nebo rozhodnutí soudu, nějaké podmínky říčanského podnikatele a vdovce po Ivetě Bartošové nemají žádné právní opodstatnění.

Rychtář už dříve prý dostal od své ex návrh, aby si vzal byt syna Josefa Rychtáře mladšího v hodnotě právě tří miliónů korun, ten to ale odmítl, údajně pro nemorálnost nabídky. Asi potřebuje peníze na dřevo!

Možná právě proto, aby ho vyplatila, teď stupňuje tlak na svou manželku. Jako by nestačilo, že už byl za její brutální napadení jednou pravomocně odsouzen, o víkendu podle Dariny Nové došlo k novému (Rychtář sám tvrdí opak, že byl napaden on). Přátelé ženy se dokonce bojí, že se ji snaží pomalu psychicky utýrat. Mít peníze a dát je Rychtářovi, měla by konečně svatý klid.

A finance se „démonovi z Říčan“ budou hodit. Jak Super.cz nedávno exkluzivně přinesl, konečně byl pravomocně odsouzen za to, že výhrůžkami a sprosťárnami častoval rozvodovou advokátku své exmanželky JUDr. Věru Sedloňovou. Té musí coby odškodné zaplatit čtvrt miliónu, dalších 550 tisíc ho bude stát soudem přikázaný omluvný inzerát a náklady řízení.

Má podle vás Rychtář na tři milióny od exmanželky nárok?
Ano, byli manželé, dům zrenovoval, zaslouží si to
2,7 %
Že se nestydí! Ublížil jí, zbil ji, měl by odejít bez koruny
3,1 %
Ten má nárok leda tak už jen na vězeňskou pryčnu
94,2 %
Celkem hlasovalo 6463 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám