Hlavní obsah
Článek

Legendární Jirka Hradec z 30 případů majora Zemana bojuje o život! Herec Rudolf Jelínek (80), kterého proslavila i role Kubiše v Atentátu a účinkoval také v seriálech Ulice, Ordinace či Stopy života, patrně i vlivem nedávných veder zkolaboval a v bezvědomí skončil ve špitále na jednotce intenzivní péče! Tam se ho snaží přivést zpět k životu. „Ruda prodělal mozkovou příhodu,“ prozradila smutně jeho žena Martina (50).

Idol našich maminek a babiček, kterému byste donedávna pokročilý věk ani nehádali a jenž nikdy nebyl ani pořádně nemocný, si zdravotní trable vybral jako by všechny najednou. A když už marod je, tak pořádně.

„Najednou se mu udělalo strašně zle. Dokonce dvakrát za sebou,“ řekla jeho choť, známá žokejka Martina Růžičková, deníku Aha!. S tou se umělec oženil před osmi lety a doteď vedle ní jen kvetl.

Jelínkovi hlídají životní funkce přístroje. Komunikuje, ale jeho stav je vážný. „Musím to přestát, vždyť jsem říkal, že tady chci být do devadesáti let,“ vzkázal přes svou ženu fanouškům. Manželka o něj má velký strach, ale herec chce, aby se nestresovala, a tak při návštěvách potlačuje únavu i bolesti, usmívá se a baví se jen o příjemných věcech, aby svou lásku uklidnil.

Prý je však velký bojovník a se zubatou, která zkoušela dát si s ním dostaveníčko, se rozhodně ani náhodou na žádné „mecheche“ ještě dlouho nechystá!

Reklama

Další články

Načítám