Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) si pěstuje parádní figuru. V americkém Miami, kde žije, se zdravě stravuje a denně na sobě maká. Do Čech létá jen na léto, a jak sama přiznává, vždy se to trošku zvrtne.

Na nejluxusnější párty filmového festivalu v Karlových Varech s tématem ráj překvapivě dorazila v černých šatech. Že by si v Americe představovali ráj jinak? "Vím, že rajské barvy jsou trošku světlejší, já se ale cítím dobře v černé barvě. Tak snad eden připomíná alespoň můj účes," řekla Super.cz Zuza.

Že by pod černou schovávala pár kil navíc? "Je to v pohodě, ale to bych tady nemohla jíst po celý pobyt knedlíky. Jsem tu dva měsíce. Užívám si to. Teď opět nastane můj režim směr Miami - cvičení, inline brusle, thaibox, zdravá strava a zase to půjde dolů," usmívá se.

Doma na Slovensku ji vykrmuje hlavně její maminka, které vždy přijde, že je krásná Zuza štíhlá až moc. "Vždycky doma poslouchám, jak jsem podvyživená, musím pravidelně jíst, jak říká maminka. Těším se už na ty moje saláty, ovoce a na svůj režim," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám