Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Sokolová (35) se raduje. V Čechách už prakticky nepracuje, ale daří se jí především v zahraničí. A vypadá to, že úspěšná bude nejen ve světě modelingu. Před sebou má velkou hereckou příležitost.

"Teď mě čekají hodně zajímavé věci. Od srpna mě čeká intenzivní herecký kurs, dostala jsem velkou roli v jednom velkém zahraničním projektu, tak chci být připravená. Na podzim budu dva měsíce natáčet," prozradila Super.cz Kateřina.

V modelingu se jí daří stále. "Dostala jsem nabídku od jedné prestižní agentury v Miami, takže na dva až tři měsíce odletím za velkou louži. Jsem šťastná, že to takhle jde," dodala Sokolová na luxusní párty v Karlových Varech, kam dorazila s kamarádkou, modelkou Zuzanou Stráskou.

Katka oblékla krásné šaty Leeda, pod které si jako většina přítomných dam nevzala podprsenku. "Ono to k tomu evokuje, Adam a Eva, ráj, asi jsme to tak pojaly a jsme nahoře bez. Nahá s jablkem by bylo už asi moc, takhle je to myslím akorát," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám