Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Prý toužila předvést své přednosti, místo toho se ale pochlubila fotkou, na níž je se synkem a má pleťovou masku. Jenže asi si nevšimla, že i tak může sklidit obdivné pohledy kvůli svému mocnému dekoltu! Štěpánka Decastelo (45) se rozhodla nekopírovat nynější módu snímků od bazénu a vytvořila vlastní, originální.

„Chtěla jsem taky dát na sociální síť sexy fotku od bazénu, jako dnes každý, kde by patřičně vynikly mé přednosti, ale realita je bohužel jiná. Být na dovolené se čtyřmi dětmi je šílený,“ prozradila u fotky. S přítelem Filipem a s ratolestmi z jejich předchozích vztahů tráví zasloužené volno na dovče v Chorvatsku. Byť si Štěpánka naoko stěžuje na vyčerpávající hlídání jejich „malých lidí“, přesto je spokojená.

Štěpánka moderuje erotickou show a do práce se vrátila hned krátce po porodu syna Olivera, který vyvolala vášnivou nocí s přítelem. Prý si nemůže dovolit klasickou mateřskou dovolenou, protože by z ní zešílela. Naštěstí ve snoubenci Filipovi, kvůli němuž si poté, co přivedla na svět syna, nechala zmenšit intimní partie, má oporu, ve všem se jí snaží pomáhat, a tak si může dovolit realizovat se, přestože je čerstvou matkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám