Hlavní obsah
Článek

Super.cz jako první odhalil, že je Mirka Košťanová v očekávání. Teď už I. Vicemiss 2006 své těhotenství neskrývá a naopak o něm otevřeně hovoří.

Košťanová se právě vrátila s přítelem a otcem svého dítěte Petrem Vodákem z dovolené a s kamarády vyrazila na premiéru filmu Terminator Genisys. Při té příležitosti prozradila pohlaví dítěte, nad jménem ale stále uvažuje. „Bude to holčička, ale jméno je zatím ve hvězdách. Několik typů sice mám a jeden z nich vyberu, ovšem teď, i když se to možná zdá, že by mělo být už jasno, se stále rozhoduji. Uvidíme, do porodu ještě přeci jen nějaká doba zbývá,“ svěřila se Mirka.

V poslední době se modelka držela spíše v ústraní, protože počáteční část těhotenství neprožívala zrovna příjemně, byla často unavená, a proto spíš než chození mezi lidi preferovala odpočinek doma.

Dovolenou, jak uvedla, si přesto užila. S přítelem se v pondělí vrátili ze čtrnáctidenního pobytu na Korsice. „Byla to poslední dovolená ve dvou, za nějakou chvíli mě čeká mateřská dovolená a příští dovolené už budeme trávit ve trojici,“ doplnila druhá nejkrásnější dívka roku 2006.

Trojice je sice parádní počet, ale co kvarteto? A navíc, byl-li by to kluk, určitě by ho uvítala i sestřička. „Nejen sestřička, ale samozřejmě by ho uvítala i maminka. Já jsem přesvědčená o tom, že dceři pořídíme i brášku. Strašně moc by si kluka přál i dědeček, protože jsme rodina plná žen a on by chtěl, aby se u nás posílil mužský element. Chlapa jako parťáka k sobě by bral hned, tak doufejme, že se zadaří,“ dodala Mirka Košťanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám