Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Atraktivní Playmate a fotomodelka s uměleckým jménem Angel Wicky opět potěšila všechny své fanoušky, kteří napjatě očekávali, co si pro ně tato blonďatá sexbomba vymyslí. Angel tentokrát nepřišla s žádnou nestydatostí, ale s umělecky laděnými akty! V rámci projektu Naked Kaligrafi se úplně nahá nechala pomalovat uměleckým písmem. Malůvky prádla i šperků si přitom činorodá kráska s čistě přírodními pětkami sama navrhla!

„Vytvořila jsem pro tento projekt návrh prádla, které bylo vytvořeno z barevného textu. Náhrdelník s mými iniciály, tričko, kalhotky, podvazkový pás a punčošky. Nakonec mě polili růžovým mlékem, které ze mě kaligrafií smylo,“ řekla Super.cz Angel Wicky.

„Chtěli jsme dosáhnout spojení krásy nahého přirozeného těla, pozitivních barev a ostrých tvarů kaligrafie. Výsledek nakonec vypadal jako tetování nebo oblečení,“ dodala Angel, která toho od svých osmnácti let stihla opravdu hodně.

Nejprve působila jako fotomodelka a striptérka. To jí ale nestačilo, a tak se vrhla na natáčení erotických filmů. Odtud už to byl jen krůček k filmům pro dospělé, ve kterých tato rozená exhibicionistka nejen hraje, ale sama je i režíruje. Ona sama však, jak je vidno, ráda zabrousí i do umělecké sféry...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám