Hlavní obsah
Článek

Krása českých žen je stejně zvučným vývozním artiklem jako naše pivo. To nejlepší jméno nám momentálně v Paříži dělá Petra Němcová (44), která si během tamního Haute Couture týdne módy nenechala ujít už několik přehlídek. Na každou pochopitelně volí jiný originální model, ale ve všech je jedním slovem skvostná. Její půvab neunikl ani zahraničním médiím, která jí často věnují celé články. Už několikátý den po sobě o ní například píše britský Daily Mail.

Naposledy zaujaly její úplně jednoduché žluté šaty se zeleným lemováním na špagetová ramínka, které oblékla ve středu večer na show značky Viktor and Rolf. S copánkem okolo čela přitom ve svých 36 letech působila jako školačka.

Jen o několik hodin dřív přišla okouknout novou kolekci značky Elie Saab v červených šatech se zavinovacím efektem s dlouhými rukávy a do barvy sladěnými sandálky. Asi nejoriginálnější byla zatím na úterní párty k 80. výročí značky Lancome, kam zvolila oranžový overal s krajkou na jedno rameno. Jeho jediným nedostatkem byla mačkavost materiálu.

Téhož dne pak ve světlých průsvitných mini z krajky usedla do první řady vedle Meg Ryan, a to během přehlídky libanonského návrháře Georgese Chakry. Neméně božská byla i v neděli v zelenočerném modelu na představení nové kolekce Versace. Pokochat a inspirovat se můžete v galerii...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám