Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco v Praze to začalo být prázdninově ospalé, tak v Paříži to naopak žije, probíhá zde totiž módní víkend kolekcí pro podzim a zimu 2015/2016. Největší pozornost na sebe pochopitelně strhla Haute Couture přehlídka módního domu Dior pořádaná tentokrát v zahradách pařížského muzea Rodin.

Královna módy Anna Wintour, modelka Rosie Huntington Whiteley nebo herečka Emily Blunt z první řady sledovaly, jak v modelech kreativního ředitele Rafa Simonse kráčejí po mole také české a slovenské krásky. Nezvykle jemné Haute Coutere modely předváděly vítězky Elite Model Look 2013 Eva Klímková, Barbora Koláriková a Mária Petrovičová.

„Jsem poctěná tím, že mojí první Haute Couture přehlídkou byla právě tato pro módní dům Dior. Těším mě, že kromě mě jako jediné Češky byly na přehlídce i dvě Slovenky,” říká Eva Klímková, přezdívaná česká Kate Moss.

Klímkové dala za pravdu její slovenská parťačka ze světového finále Elite Model Look v Číně. „Kolekce byla i tento rok krásná a velmi elegantní. Prostředí konání přehlídky umocňovalo celkovou atmosféru,” říká Kolaříková a dodává: „Osobně mě celá kolekce Rafa Simonse nesmírně okouzlila. Mými oblíbenými kousky byly zajímavé náhrdelníky.”

Reklama

Další články

Načítám