Hlavní obsah
Článek

Manželství zpěváka Billyho Joela (66) a modelky Christie Brinkley (61) trvalo sice jen devět let, ale vzešla z něj dcera Alexa, které je dokonalým spojením svých rodičů. Nadějná zpěvačka jde ve stopách svého otce, k čemuž jí výrazně pomáhají matčiny geny.

Billy i Christie za sebou mají velmi pestré životní zkušenosti a vzájemné manželství je jen epizodou v jejich nestálých životech. Zatímco matka Alexy má za sebou čtyři rozvody, její otec se před týdnem počtvrté oženil s výrazně mladší partnerkou Alexis Roderick, která mu brzy porodí dalšího potomka. Alexa se tak dočká téměř o 30 let mladšího sourozence.

Dcera slavných celebrit si vždy musela zvykat na náhradní tatínky a maminky, takže s poměrem Billyho Joela se ženou, která je téměř v jejím věku, nemá sebemenší problém. Alexa se zúčastnila svatby a otce doprovází na koncertech, kde je vždy vítaným hostem. Vždyť jde o dceru legendární modelky, která ani po šedesátce nepřišla o svůj šarm. A je znát, že Alexa po mamince podědila geny krásy.

Zdá se, že atraktivní brunetka má všechny předpoklady k úspěchu, v roce 2010 však málem přišla o život. Po rozchodu s přítelem se předávkovala drogami, ale lékaři ji naštěstí zachránili.

Reklama

Další články

Načítám