Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Milovníci krásných žen, těšte se. Vedení televize Nova se po dlouhých letech šetření konečně rozhodlo pustit do éteru jeden z nejočekávanějších seriálů v dějinách. Seriál Expozitura, který popisuje příběh Berdychova gangu. Jednu z ústředních rolí získala talentovaná herečka Hana Vagnerová (41). A jak sama přiznala, kvůli náročnému natáčení přišla o partnera.

„Bylo to moc náročný. Vůbec jsem nebyla doma, protože jsme neustále natáčeli. Někdy jsme měli i dvojité směny, takže to bylo i pro tehdejšího partnera těžké, protože jsem nebyla vůbec doma. Možná proto taky ten vztah už nemám,“ svěřila se Super.cz mladá herečka, která přiznala, že těžší natáčení v životě nezažila.

„Čtyři měsíce předtím jsme měli tvrdou přípravu, aby vše bylo autentické. Čtyřikrát týdně jsme chodili do posilovny, chodili jsme na kurzy sebeobrany a střílet. Nejtěžší byla posilovna, protože mě to nebavilo. Střílení mě naopak bavilo moc, ale nemyslím si, že jsem na to správný typ. Nejsem psychicky dost zralá, abych s sebou nosila zbraň,“ prozradila na sebe mladá herečka, která rozhodně není v branži žádným nováčkem. Můžete ji znát například ze seriálů Zdivočelá země, Horákovi nebo Vyprávěj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám