Hlavní obsah
Článek

Jakub Prachař (40) patřil k hercům, kteří na karlovarském filmovém festivalu prezentovali nový film Padesátka Vojty Kotka (36). Protože bylo dost vedro, hodně se zapotil, zvláště když si herci museli obléknout i propagační čepici k filmu. Doslova z něj lilo.

"My jsme hlavně rádi, že jsme tady mohli film odprezentovat a že nám to vedení karlovarského festivalu umožnilo, takže by to bylo fajn za každého počasí. I natáčení bylo fajn, jen to bylo trochu rozvleklé, protože se člověk musel vždycky znovu naladit. Čekal jsem, že to bude horší, větší extrém, ale docela to šlo," byl se vším spokojený Jakub.

Ten kvůli filmu dokonce zhubl deset kilo, aby vypadal jako běžkař. "Pokud jde o běžky a opravdovou padesátku, dal bych ji asi do prvních pěti kilometrů. A těch deset kilo jsem zase během natáčení přibral, protože tam byl vynikající catering. Ale v srpnu zase začínám s nějakým tréninkem, protože se říká, že ve zdravém těle je zdravý duch, tak se to budu snažit dodržet," sliboval.

Protože jsme se předtím bavili s jeho manželkou Agátou Prachařovou (38) o stavbě jejich nového domu, napadlo nás, že účinný pohyb by byl i ten, když by se do stavby pustil spolu s dělníky. "Myslím, že jsou lidé, kteří to umějí líp, a já to jenom pozoruju," odmítl.

My ovšem víme, že nejen pozoruje, ale hodně do stavby též mluví. "Jsem detailistický úchyl, takže jsem trochu nesnesitelný. Taky se ta stavba prodlužuje. Je to takový model Tančícího domu nebo Sagrady Familie. Je to běh na dlouhou trať," míní. Budou tedy bydlet aspoň o Vánocích, kdy bude mít premiéru Padesátka? "O Vánocích určitě, ale o kterých, to nevím," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám