Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmatřicetiletá Monica Cruz, jež je stejně jako slavnější sestra Penélope herečkou, vyrazila se svými nejbližšími na dovolenou. S dvouletou dcerou Antonellou, maminkou Encanou Sanchez či bratrem Eduardem a jeho přítelkyní Paulou Mendez neměli cestu dalekou, zůstali v rodném Španělsku.

Rodina si vybrala k letnímu odpočinku město Cádiz na jihozápadě země, konkrétně pak přímořskou oblast Zahara de los Atunes. Půvabnou Monicu, která je rovněž tanečnicí, je tak po delší době možné opět vidět, po porodu zatím jediné dcery v květnu 2013 se naplno věnuje spíš mateřským radostem a povinnostem. I když Monica měla několik dlouhých vztahů (se zpěvákem Miguelem Angélem Muñozem či herci Fabiánem Mazzeim nebo Álexem Gonzálesem), jméno dceřina otce neprozradila.

V minulosti se Monica nezříkala ani modelingových nabídek, a to jak sólo, tak při pózování s Penélope. V roce 2012 se například stala tváří značky Agent Provocateur, kde své pevné tělo mohla naplno předvést v kampani na spodní prádlo.

Reklama

Další články

Načítám