Hlavní obsah
Článek

Modelka Lucie Křížková (39) se s manželem, jachtařem Davidem Křížkem, kvůli jeho profesi vidí přes rok minimálně. Nyní v létě je situace lepší, protože trénuje na Lipně. Lucie by si přála druhého potomka, a tak se rozhodla využít situace, trávit s manželem co nejvíce času a pracovat na tom, aby měl tříletý Davídek sourozence.

"Léto vypadá tak, že buď budeme v obytném autě na Lipně nebo na chalupě u rodičů. Manžel je teď hodně na Lipně, tak se snažím tam být s ním co nejvíce. Na miminku už se pracuje. Využívám situace a doufám, že se to někdy povede. Období vzdoru, které opravdu u dětí je, se nesejde v jednom období, takže až se nám to povede, tak už to bude vyrovnané. Jsem ráda, že jsme si dali delší časový rozestup, Davídek bude starší a budu to lépe zvládat," řekla Super.cz Lucie, která po třech letech vyrazila na filmový festival do Karlových Varů kvůli jediné akci.

Společně s dalšími kráskami vařila ve stánku kafe a výtěžek jde na prevenci rakoviny prsu. "Byla jsem tady jen jedinkrát před třemi lety, teď jsem tady jen na otočku na jediný den. V tomhle období jezdím vždy na taneční festival latinskoamerických tanců. Letos jsem po pěti letech nebyla, kamarád měl svatbu, měla jsem práci," vysvětluje Křížková, která stále čeká na nabídku ze Star Dance. Zatím marně.

"Já na to čekám, hrozně bych chtěla, ale zatím mě nechtějí, bohužel. Třeba v další sérii jim někdy mé jméno utkví v paměti. Tančím moc ráda, tanec je součástí mého života, baví mě to moc," dodala Křížková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám