Hlavní obsah
Článek

Žádný scénář ještě hollywoodské manžele Chrise Hemswortha (31) a Elsu Pataky (38) společně před kameru nepřivedl, což je velká škoda. Tento atraktivní pár může totiž směle konkurovat i Angelině Jolie s Bradem Pittem.

Představitel komiksového hrdiny Thora vyrazil se svou krásnou manželkou na Korsiku, kde prožívají dovolenou jako čerstvě zamilovaný pár, přestože si pořídili už tři děti. Potomkům však zajistili hlídání a užívali si společnost jeden druhého jako v časech, kdy ještě netvořili manželský pár.

Elsa Pataky loni v březnu porodila dvojčata Tristana a Sashu, ale na její drobné postavě se další mateřství nepodepsalo. Na pláži se tak může vystavovat v bikinách vedle svého svalnatého manžela, aniž by bylo zřejmé, že je o sedm let starší než on.

Dokonalý hollywoodský pár momentálně prožívá mimořádně úspěšné období. Oba herci totiž letos zazářili v trhácích, které přepsaly žebříček nejvýdělečnějších filmů všech dob. Hemsworth se objevil jako Thor v Avengers: Age of Ultron (6. nejúspěšnější film) a Pataky v Rychle a zběsile 7 (4. nejúspěšnější film).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám