Hlavní obsah
Článek

Vypadali jako dokonalý páreček, ale některé drby ze zákulisí naznačují, že už by s jejich velkou láskou mohl být amen! Zpěvák Adam Mišík a herečka z Gymplu Sara Sandeva měli prý jít od sebe. „Adam Mišík už má jinou!“ hlásí dokonce zdroje z Karlových Varů!

„Na párty Becherovky se s tím svěřoval, dokonce tam celý večer byl s jinou dívkou. Prý se rozešli ještě předtím, než v dubnu odletěl do Spojených států,“ svěřil se nám zdroj z VIP stanu na filmovém festivalu. Žena, která nás o tomhle drbu informovala, prý vše slyšela přímo ze zpěváčkových úst. „Říkal to tam docela nahlas,“ přidává pramen.

Adam se tomu ale směje. „To není pravda, vše je mezi námi v pohodě. Kdybychom se se Sarou rozešli, klidně to přiznáme a zveřejníme,“ reagoval na dotaz Super.cz sympatický mladík.

„Zapírá, na mou duši, na psí uši jsem to přímo od něj zaslechla,“ dušuje se ale naše práskačka.

Adam se ale na podzim chystá přestěhovat do Spojených států prakticky natrvalo, zpět se má vracet jen kvůli některým hudebním projektům. Pokud by tedy nebyla pravda to, že s krásnou Sandevou už nějaký ten měsíc netvoří pár, otázkou zůstává, jak dlouho by jim vztah na dálku vydržel od podzimu dál…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám