Hlavní obsah
Článek

Nevlastní dcera Andrey Verešové (43) si dělá zálusk na Leoše Mareše (47). Valentina Volopichová by byla ráda novou láskou našeho nejlépe placeného moderátora. Zatím to ale vypadá, že marně. Podle informací Super.cz Leoš randí s módní redaktorkou, stylistkou Monikou Koblížkovou, a Valentina má tak prozatím smůlu a nezbývá jí nic jiného, než čekat a doufat.

Že by byla ráda, aby se o ní psalo jako o Leošově nové partnerce, dokázala ve chvíli, kdy Super.cz poslala zprávu, že je ve Varech jako Leošův doprovod. "S Leošem jsem včera šla na Unicredit párty já," napsala Valentina, nikým netázána.

Na naši odpověď, že to tak nevypadalo, se ještě rozepsala. "Já nevypadala jako já? Ne, jen není důvod se spolu fotit, když vy z toho pak uděláte nesmysl," dodala. Poprosili jsme o reakci samotného Leoše. A vypadá to, že Valentina Volopichová si bude opravdu muset ještě počkat na svoji mediální chvilku.

Podle Leoše potřebovala Valentina zařídit vstup na párty, o což jej požádal její otec Daniel Volopich. Mareš nechal brunetku napsat na guest list a byl velmi překvapený, když na něj čekala před vchodem na večírek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám