Hlavní obsah
Článek

Kdysi ji vnímali jako přísnou lékařku, která drtila před televizními kamerami tlouštíky, ukázala už ale i vlídnou tvář v pořadu České televize DoktorKA. Teď se Kateřina Cajthamlová (61) ukáže v pro ni opravdu nečekané roli. Veřejnoprávní stanici se ji podařilo přesvědčit k účasti v sedmé řadě StarDance. Tančit bude s o půl hlavy vyšším Petrem Čadkem.

„Mě tanec strašně baví a představa, že od České televize dostanu osmdesát individuálních lekcí s profesionálním tanečníkem, že mi zajistí u švadleny pro tuto příležitost ušití šatů nebo speciálně pro mě ušité boty bez přehnaného podpatku, to je pro ženu naprosto nádherné, takže to přesvědčování nebylo zase tak složité. Osmdesát hodin je sice hodně, ale protože nejsem nikde zaměstnaná, jsem osoba samostatně výdělečně činná, dokážu si to zorganizovat a udělala jsem si na to velmi ráda čas,“ prozradila Super.cz MUDr. Cajthamlová.

Jejím tanečním partnerem bude Petr Čadek, manžel Jitky Čvančarové, který se stěhuje zpět na taneční parket. Lékařka si ho hned zamilovala, prý je to pozorný muž.

Možná se bude leckdo divit, avšak i Cajthamlová, která sama pomáhá lidem zbavit se nadbytečných kil, cítí, že její postava není úplně ideální. „Tanec vede velmi efektivně k hubnutí a jako každá paní v mém věku mám nadbytečné cenťáky přes břicho. V tom úplně hubeném pase jsem štíhlá, mám v něm krásných sedmdesát osm centimetrů, stále se vejdu do osmatřicítky. Pak je ale pas, kterému se odborně říká antropometrický pas, je mezi horním okrajem lopaty kyčelní kosti a dolním okrajem žeber, a ten je metabolicky velmi významný. U něj bych si přála zhubnout šest centimetrů,“ přiznala nám paní Kateřina.

A přidala také podrobnější posouzení tance z lékařského hlediska. „Tanec krásně formuje postavu. Je to o držení těla, napětí šikmých břišních svalů, udržet ruce nahoře při standardním držení také není žádná legrace, takže to pomáhá i ramennímu pletenci, krční páteři, zádovým svalům, ideální je to i pro svaly dolních končetin. Je to v podstatě běh na hudbu. Opravdu se velmi těším,“ dodala Cajthamlová, která je tak po Leošovi Marešovi, Leoně Machálkové a Lukáši Tydýtovi Pavláskovi další odtajněnou celebritou mimořádně oblíbené taneční show.

Co říkáte na taneční pár Cajthamlová a Čadek?
Aby všechny nepřekvapili a celou soutěž nevyhráli
18,6 %
Pokud není Cajthamlová dřevo, mohla by to být zábava
60,5 %
Nehodí se k sobě
20,9 %
Celkem hlasovalo 7015 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám