Hlavní obsah
Článek

Jsou to už tři roky, kdy se Agáta Prachařová (38), tehdy ještě Hanychová, naposledy podívala na karlovarský filmový festival. A neskončilo to dobře. S přítelem a otcem svého syna Mirkem Dopitou vyšli pod vlivem značného množství alkoholu nad ránem z místního barového stanu, sotva se drželi, či spíš nedrželi na nohou, a přitom je začal fotit aktivní fotograf. Mirek jej napadl a incident skončil u soudu.

Poté se Agáta dušovala, že už do Varů nikdy nepojede. Přesto se ale společně s manželem Jakubem ve Varech objevila. "Tak vidíte mě tady, takže jsem asi přijela. Mám tady pracovní povinnosti kvůli natáčení a také doprovázím manžela, který tady představuje film Padesátka," vysvětlila nám ve stanu, který stejně jako ona mezitím změnil jméno.

Slíbila ale, že tentokrát pít nebude, takže by nemělo dojít k žádnému skandálu. "Do stanu chodím jen přes den a nepiju. Přijela jsem nasát atmosféru, ne nasávat," vysvětlila poté, co na baru namíchala pár koktejlů a spolu s Jakubem přinesla knížku do knihovničky ve stanu. "Přinesl ji tedy jen Jakub, já svoji zapomněla na pokoji. Je to učebnice flétny od mého dědy Zdravé dýchání, veselé pískání," uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám