Hlavní obsah
Článek

Lady Gaga (37) už neví, co roupama. Nestačí jí, že její ulítlé modely kopírují fanoušci z celého světa, teď dokonce chce, aby stejně jako ona chodila oblékaná i miminka. Zpěvačka totiž navrhla řadu dětského oblečení nazvaného Gaga Goo Goo - Lady Gaga Babywear, které je jako z jiného světa. Modýlky jako na dětský ztřeštěný karneval jsou inspirovány nejslavnějšími kostýmy zpěvačky, kde samozřejmě nemohou chybět ani kontroverzní šaty ze syrového masa.

Bláznivá zpěvačka na novou módní kolekci natočila už i reklamní spot. Miminka oděná do oblečků z bublinek či pošitých zelenými žábami v něm vypadají spokojeně, přestože při pohledu na ně se v lidech probouzí spíše lítost nad tím, jak to ta nebohá dítka vypadají.

Lady Gaga se nebála dokonce navrhnout ani její oblíbenou obuv na extrémně vysoké platformě v dětském provedení. Na třpytivých botičkách by však s jistotu děti, které ještě ani samy neudrží balanc, neudělaly ani krok. Byly by jako na chůdách.

Bláznivá zpěvačka kvůli své kolekci čelí spíše vlně kritiky, k níž se připojil například hudební publicista John Myscguan či autor knihy o Lady Gaga Ian Halperin.

Reklama

Další články

Načítám