Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen na jediný večer dorazili na karlovarský filmový festival miliardář a textař Michal Horáček s manželkou Michaelou, kostýmní výtvarnicí. Té se podařilo sladit outfit na párty, kterou navštívili, s kobercem. Ty si ale tentokrát nenavrhla sama.

"Tyhle úžasné šaty mi navrhla moje přítelkyně Liběna Rochová. A že budou ladit s místním kobercem, jsme asi nějak vyvěštily. Liběna to vždycky vymyslí asi o dvě stě procent lépe, než bych to udělala já. Tak je snad dobře odprezentuji," smála se Míša.

Ta se na rozdíl od manžela do Karlových Varů ještě vrátí. "Ve čtvrtek tady budu mít prezentaci ve vile Becher v rámci mé spolupráce s barrandovským studiem. Bude to výstava a malá přehlídka, vlastně taková malá ochutnávka modelů do druhé řady seriálu První republika," svěřila výtvarnice.

Ani její muž si na nedostatek práce nestěžuje. "Se svými obvyklými kolegy připravuji nové věci. Tentokrát je to takové zvláštní album pro zpěvačku Lenku Novou. Album se bude jmenovat Čtyřicet a bude věnované tomuto pro ženu zlomovému věku. Je to citlivé, pro mne obtížné a hodně na tom spolu s Lenkou a skladateli pracujeme," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám