Hlavní obsah
Článek

Michal Dvořák (58) s manželkou Luccou a jejich syny Michalem a Františkem už jsou tradičními návštěvníky filmového festivalu v Karlových Varech. Každoročně si zde užívají celých devět dní. A s sebou mají opět chůvu.

"Máme ji opět s sebou. S dětmi je to náročnější, ale nechceme je nechávat doma. Jsme už docela odolní, tak to zvládáme," řekla Super.cz Lucca, která si udržuje krásnou štíhlou postavu. A vděčí za ni svým dvěma synům. "Člověk nemá moc času se s nimi najíst, v tom je to výhoda, hubne se samo," usmívá se.

Třetího potomka ale s Michalem neplánují. "Člověk nikdy neví. Mě děti baví, ale až tak od druhého třetího roku, ze začátku je to hodně náročný, pak už je to krásný. Dvě zdravé děti stačí," říká dýdžejka Lucca.

Michal si užil zahajovací den festivalu koncert s Lucií, který podle městské policie sledovalo na 40 tisíc lidí. "Festivalové publikum je klidnější, ale bylo to hrozně fajn. Užívali jsme si to. Už se potkáváme s klukama jen na koncertech. Bylo to skvělé," říká Michal, kterého poprvé sledoval také jeho starší syn Michal. Ale radši se sluchátky.

"Starší byl na zkoušce, ale se sluchátky kvůli hluku, aby zamlada hned nepřišel o sluch," vysvětluje dýdžejka. "Tlumítka musí být. Dětské uši jsou hrozně citlivé. Máme nejrazantnějšího bubeníka, tak je to nutné," dodal Dvořák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám