Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a modelka Dominika Kadlčková dorazila na filmový festival do Karlových Varů jen kvůli jediné párty, kterou organizoval manžel zpěvačky Báry Basikové Petr Polák. Dominika hraje hlavní roli v jeho multimediálním projektu Dorian Gray.

„Nezbyl mi čas na to, trávit zde víc dnů. Jsem tu jen na skok kvůli filmům a dnešnímu večeru. Nijak speciálně jsem si garderobu nepřipravovala, nevěděla jsem totiž, jestli skutečně dorazím. Díky bohu mám neustále zabalený kufr,“ pochvaluje si modelka, která je stále velmi žádaná v zahraničí.

V Česku ji proto příliš nevídáme. „Začínám se věnovat jednomu charitativnímu projektu, který bude dlouhodobý, a já bych ráda seděla v radě. No a také studuji, protože jsem neudělala všechny zkoušky a jdu v září. A samozřejmě pracuji, ale naštěstí už nejezdím žádné dlouhodobé cesty," vysvětluje.

Kadlčková říká, že si je vědoma toho, že modelka nemůže být navěky. „Je to jen otázka času, kdy to skončí, to si uvědomuju. Ale dokud to jde, tak to jde,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám