Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Berenika Kohoutová nás na karlovarském filmovém festivalu překvapila kratším sestřihem a hlavně tím, že ke svým zrzavým vlasům zvolila růžové šaty, které byly z látky připomínající neopren a bez výstřihu, v němž by mohla prodat své vnady.

"Vlasy jsem mohla zkrátit díky tomu, že momentálně nic nenatáčím a chtěla jsem je trochu osvěžit," zodpověděla nám první část otázky.

"A celý model mi stylistka šéfovala, tak to snad není žádné faux pas. Snad je to v pohodě, ne?" zarazila se trochu herečka.

"Premiéruje se tady film Cesta do Říma, ve kterém hraju, takže je s tím spojena spousta povinností. Uvádí se v soutěžní sekci Na východ od Západu. Nevím o něm ale vůbec nic, připadám si, jako bych tam šila třeba záplaty na kostýmy, když se mě na něj někdo zeptá," připustila.

Co ve filmu hraje, ale naštěstí věděla. "Hrála jsem femme fatale, a právě proto mne obarvili na zrzavo. Už jsou to dva roky a zůstalo to tak," vysvětlila, jak vlastně přišla k částečné změně image.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám