Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý olympionik a dnes moderátor Roman Šebrle (49) se také na skok zastavil na karlovarském filmovém festivalu a řádil jako černá ruka. I když bylo vedro k padnutí, naprosto ovládl taneční parket. S manželkou a její kamarádkou, ženou dalšího olympionika Roberta Změlíka, totiž vyrazili do proslulého stanu u hotelu Thermal.

Místo toho, aby v klidu poseděli ve VIP zóně u koktejlu z finské vodky, vydali se do davu a trsali jako o život. "Já tanec miluju, kdykoli můžu, tak se vrhnu na parket a moje žena taky," svěřil Super.cz. "Jsem tady jen na jeden den, v pondělí odjíždím s dětmi do Itálie, týden tam s nimi budu sám, manželka přijede až později," upřesnil.

Eva Šebrlová se vzhledem k počasí oblékla velmi úsporně, vzala si jen tílečko a opravdu hodně krátké šortky. V nich vynikla obří modřina na stehně. To asi mají doma hodně bujno, anebo, že by ji Roman bil? "Tak to není. Šla jsem na zahradu skrze místnost, kde máme různé krámy, zakopla jsem o kovovou tyč a takhle to dopadlo. Manžel mě rozhodně nebije," uvedla na pravou míru Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám