Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatický pár Nikol Kouklová a Karel Heřmánek mladší jsou spolu už nějaký ten pátek. Takže není divu, že pravidelně odpovídají na otázky, zda se nechystají na svatbu nebo nechtějí založit rodinu. A obvykle odpovídají, že je to jistě časem možné.

My ovšem zahlédli na sociální síti snímek, sice zezadu, ale jasně ze svatby, a podle Karlových širokých zad a Nikoliny rudé hřívy nám bylo jasné, že už si své ano řekli. "Tak asi už to tak bude. Kamarádce, která nás na svatbě vyfotila, jsem sice řekla, ať fotku okamžitě stáhne, ale asi jste ji stihli vidět dřív, než to udělala," přiznala Super.cz bloggerka a herečka Nikol.

"Vůbec jsem o tom nechtěla mluvit. Bylo to rychlé rozhodnutí a opravdu velmi soukromá záležitost," dodala Nikol, která netráví líbánky v žádné exotice, ale s manželem přijela na filmový festival v Karlových Varech. "Starala jsem se o styling mojí kamarádky a Vary si chceme s Kájou užít bez všetečných otázek," uzavřela Nikol.

Reklama

Další články

Načítám