Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) si na zahajovací párty karlovarského filmového festivalu vzala šaty oceněných oděvních výtvarníků La Formela, kteří vyhráli cenu Czech Grand Design v roce 2014. Plné kufry šatů s sebou ale rozhodně nevezla.

"Mám připravené ještě šaty Pietro Filippi a pak si vyberu v Elle Beauty Lounge, takže jsem si víceméně vzala jen trička a kraťasy a svoje boty. Ale taška přes rameno by mi nestačila, mám jeden kufr," řekla nám Jitka, která plánuje na festivalu strávit čtyři dny.

Herečka byla nadšená tím, že viděla naživo Richarda Gera. "Je to charizmatický, krásně zrající muž," pěla ódy Jitka, která se zasnila, když jsme se zeptali, v jakém filmu by si s ním chtěla zahrát. "Samozřejmě by to byla Pretty Woman," usmívala se.

Sama teď ovšem natáčí a práce má až nad hlavu. "Rovnou z Varů odjíždím natáčet film s režisérem Chlumským, pak ještě nějaký seriál, hraji divadlo na Vyšehradě, takže mám velice pracovní léto," svěřila. "Doufám, že mi čas na dovolenou vyjde aspoň někdy v listopadu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám